Echipa E-Pneu va fi prezenta si anul acesta la Sibiu Rally Romania

Echipa E-Pneu va fi prezenta si anul acesta la Sibiu Rally Romania, ce va avea loc in perioada 15-17 august 2019. Vor fi trei zile de spectacol in care pasionatii de automobile si de sporturi cu motor pot admira numeroase automobile istorice, ce au fost pregatite pana in ultimul detaliu de catre posesorii lor. Sibiu Rally Romania a ramas si anul acesta in cadrul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), fiind in lista celor mai prestigioase competitii, la nivel mondial, adresate masinilor istorice.

De la un astfel de eveniment nu putem lipsi! Astfel, specialistii E-Pneu te asteapta la standul amplasat in Piata Mica din Sibiu cu super oferte la toate tipurile de anvelope. In plus, te vom consilia pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna anvelopa in functie de masina ta si de stiulul tau de condus. La noi vei gasi cea mai diversificata gama de anvelope, pneuri 100% originale, din surse de provenineta verificata, cu certificate de  garantie si conformitate.

In plus, toate comenzile preluate la standul E-Pneu din Piata Mica Sibiu vor beneficia GRATUIT de Garantia Extinsa de la 2 ani la 5 ani, indiferent de marca, cantitate sau sezon. Totodata, pentru a veni in ajutorul tau, putem sa livram anvelopele in septembrie, ajutandu-te astfel sa beneficiezi de preturile bune din extrasezon, de garantia extensa gratuit la 5 ani,de stocuri complete, pentru a avea de unde sa alegi si nu in ultimul rand, sa scapi de grija transportului si depozitarii lor pana la momentul in care decizi sa le montezi pe masina.

Nu rata ocazia si hai la standul E-Pneu.ro in Piata Mica din Sibiu in perioada 15-17 august 2018 sa admiram impreuna cele mai elegante si spectaculoase masini istorice si sa discutam si despre masina ta si cum putem sa o echipam cu anvelope sau jante noi.