Porniți motoarele – „În Viteza a Cincea” se întoarce pe HISTORY® cu un nou sezon

Bucureşti, 18 Septembrie 2015 – HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, aduce telespectatorilor un nou sezon al incitantului serial automobilistic „În viteza a cincea”. Episoadele vor fi difuzate în fiecare joi, la 21:00, începând cu 8 octombrie.
Noul sezon debutează cu echipa într-un excursie în exclusivitate în România, unde Tiff și Vicki vizitează un restaurator local de mașini clasice, testează noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care străbat munții Carpați și vizitează Sinaia pentru a participa la o întrecere mai puțin obișnuită. Mai mult decât atât, prezentatorii vor testa mașinile românești de salvare GHE-O.
Prezentantorii serialului, Tiff, Vicki și Jonny, se vor întrece cot la cot în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi super-maşini, vor oferi sfaturi esenţiale despre problemele care îi preocupă pe automobilişti şi vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranţei pe şosele.
Pe lângă România, echipa „În viteza a cincea” vizitează însorita Africa de Sud, pentru a conduce tot felul de mașini – de raliu, super mașini și chiar vehicule miliare, Islanda și multe alte destinații interesante pentru a testa mașini și mai spectaculoase.
De-a lungul drumului, echipei i se vor alătura diverși invitați, de la șoferi profesioniști la celebrități TV/sport pregătiți pentru o nouă provocare.
Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY și pe site-ul dedicat.

Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin RCS – DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV. De curând, DIGI a introdus HISTORY® în și mai multe locuințe, astfel încât dacă nu recepționați canalul, vă rugăm să rescanați toată grila sau să faceți o cerere către cea mai apropiată filială.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK® este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Acesta include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, are peste 109 milioane de abonați, cu conţinut tradus în 19 limbi și activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe informaţii:

Andrei Mehedințu
Golin
0756.056.879
Amehedintu@Golin.com

FIFTH GEAR

FIFTH GEAR

FIFTH GEAR - Series 26, Episode 2 "South Africa Special" - Lambourghini Huracan

FIFTH GEAR – Series 26, Episode 2 „South Africa Special” – Lambourghini Huracan

FIFTH GEAR - Series 26, Episode 4 "Tuthill Porsche"

FIFTH GEAR – Series 26, Episode 4 „Tuthill Porsche”