Radu Necula și Adrian Temeș – 5 podiumuri consecutive

Echipajul Bella Casa – Radu Necula și Adrian Temeș – se intoarce de la Sibiu Rally Challenge cu un nou podium: locul 3 la clasa 9. Este al 5-lea podium consecutiv din 6 etape desfășurate in cadrul uneia dintre cele mai disputate clase ale Campionatului National de Raliuri 2015.

“Sibiu Rally Challenge a fost o experiență absolut unică. Transfăgărășanul reprezintă pentru mulți dintre noi un motiv de mândrie și este recunoscut ca unul dintre cele mai frumoase drumuri din Europa. Faptul că am participat la o etapă de CNR pe acest traseu ne dă un sentiment deosebit, dar că am participat și am reușit să ajungem la final cu un rezultat bun în condiții extrem de dificile, cu viziblitate foarte scăzută din cauza ceții dense dar și a aderenței înșelătoare din cauza ploii și a temperaturii scăzute, este probabil o ocazie once in a lifetime.” a declarat Radu Necula.

Ziua de vineri nu a debutat chiar cum și-a dorit echipajul, ambele probe rezultând într-o distantă poziție 6 în clasament. Rezultatul s-a repetat și pe urcările din a doua zi de concurs, podiumul fiind salvat de cele 2 coborâri pe Transfăgărășan unde timpii au fost printre cei mai buni ai clasei.
“La nivel sportiv, nu sunt foarte mulțumit de evoluția pe probele în urcare și nu imi este deocamdată clar de ce nu am reușit sa fim mai sus cu timpii. La fel de surprins recunosc ca am fost și când am văzut rezultatul pe cele 2 coborâri de la Bâlea Lac, unde am ezitat destul de mult cu pedala de accelerație din cauza vizibilității slabe și nu ne-am asumat nici un risc. Și totuși, acolo am reușit să facem diferența pentru podium.” a adăugat Radu Necula.

Urmează o scurtă perioadă de pregătire pentru cea mai importantă etapă a celei de a doua jumătăți a campionatului – Raliul Iașiului – etapa cu coeficient 1.2 în economia campionatului. Materialul de concurs va fi pregătit de către GoRace Motorsport, condus de Șerban Coman, care împreună cu echipa sa au asigurat până acum 6 din 6 etape de raliu, lipsite de orice fel de probleme tehnice.
Echipajul Radu Necula / Adrian Temeș este susținut în CNR de partenerul principal Bella Casa care activează în domeniul comercializării materialelor de construcții pentru amenajări interioare, cum ar fi uși, parchet, cabine duș, gresie, faianță, cu magazine pe întreg teritoriul țării, important furnizor al retelelor DIY și al dezvoltatorilor imobiliari, precum și de partenerii tehnici Comex-Ro si Rombelt Trade.

1 2