Sibiu Rally Challenge s-a promovat la Salonul Auto București

  • Festivalul sporturilor cu motor continuă și în 2016
  • Un mix de mașini legendare, de stradă și de curse, sunt așteptate la Sibiu anul viitor
  • Salonul Auto București și Accesorii a atras peste 70.000 de spectatori

Campania de promovare a edțtiei din 2016 a Sibiu Rally Challenge, un festival dedicat sporturilor cu motor, a început la Salonul Auto București și Accesorii. Programat în perioada 1 – 11 octombrie, Salonul Auto București și Accesorii a atras peste 70.000 de spectatori, care au aflat mai multe și despre Sibiu Rally Challenge, un festival care se va desfășura anul viitor în perioada 18 – 20 august.

“Suntem pentru a doua oară prezenți la Salonul Auto București & Accesorii și am venit să promovăm Sibiu Rally Challenge pentru a atrage și mai mulți spectatori anul viitor. În același timp am promovat și orașul Sibiu care este locația perfectă pentru întâlnirea mașinilor legendare cu cele mai noi mașini de curse care concurează în lumea sporturilor cu motor”, a spus Sorin Itu, organizatorul festivalului.
La standul Sibiu Rally Challenge au fost expuse trei mașini: un Renault Clio R3 Evo Maxi pilotat de echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu în Campionatul European de Raliuri, un Ford Escort RS 2000 MKI pilotat de echipajul Gabriel Stanciu/Ladopoulos Georgios și un MINI Countryman All4, mașina oficială la Sibiu Rally Challenge în 2015.

De-a lungul celor 15 ani de istorie, piloți reprezentând peste 30 de națiuni au fost prezenți la Sibiu pentru a concura pe speciale legendare în România. Și în 2016, Sibiul va deveni pentru aproape o săptămână locul de întâlnire al mașinilor istorice, al mașinilor de curse legendare care vor participa la un veritabil festival al sporturilor cu motor. “Vrem să atragem pasionații de mașini și sporturi cu motor cu un program și mai diversificat anul viitor. În penultimul weekend din luna august vrem să aducem la Sibiu modele spectaculoase care au făcut istorie în lumea curselor și nu numai. Vom fi prezenți la alte două Saloane Auto specializate din Germania și Franța, dar ne vom promova evenimentul și în cadrul Raliului Monte-Carlo, din ianuarie 2016, dedicat mașinilor istorice”, a mai spus Sorin Itu.

SAB9SAB3