E-PNEU.ro impreuna cu Campionul Vali Porcisteanu la Romania Rally Challenge 17-19 iulie 2017

Campionul Vali Porcisteanu asteapta pasionatii de raliu la stand-ul E-PNEU.ro din Piata Mare.

E-PENU.ro vine la Romania Rally Challenge cu oferte speciale la toate tipurile de anvelope.

In perioada 17-19 Iulie 2017, E-PNEU.ro – specialistii tai in anvelope, va asteapta in Piata Mare din Sibiu cu surprize si oferte.

Valentin Porcișteanu (n. 25 noiembrie 1982, București, România) este pilotul din Campionatul Național de Raliuri al României, care a obținut titlul de Campion Național în sezonul 2011 și două titluri de Vicecampion Național, în 2010 și 2012. Are la activ participări în etape internaționale, din Campionatul European de Raliuri și Intercontinental Rally Challenge ,el va fi impreuna cu echipa de specialisti in anvelope.

E-PNEU.ro in Piata Mare la Raliul Sibiului.

Vizitatorii vor putea face poze si primi autografe de la Vali Porcisteanu, care ii va intampina pe pasionatii de autoturisme cu o invitatie de a urca in masina campionului, primind detalii tehnice despre acesta.

Mai mult, impreuna cu specialistii E-PNEU.ro va oferii informatii valoroase si sfaturi utile despre anvelope, autoturisme, despre scaderea consumului de combustibil si siguranta in trafic determinata de tipul anvelopelor folosite. Pe toata perioada raliului, E-PNEU.ro ofera clientilor EXTRA GARANTIA  de 5 ani la comandarea oricarui tip de anvelope.

E-PNEU.RO este o companie cu o experienta de mai bine de 10 ani, E-Pneu este partenerul dumneavoastra de incredere in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor si masinii dumneavoastra!

Din acest motiv, Campionul Vali Porcisteanu recomanda E-PNEU.RO

https://www.facebook.com/e.pneu.ro/

Informatii Suplimentare:
Andreea Ghita
0731 494 616